Benvingut a la nostra nova pàgina!

Esperem que l'esforç i l'entusiasme amb el que s'ha construït aquest lloc web converteixi la vostra visita en una experiència positiva, ja sigui per comprar o simplement per fer una consulta. 

  la-manual-logo

Hem intentat crear una pàgina senzilla i humil, com nosaltres, que ens permeti compartir els nostres productes i coneixements amb un públic tan ampli com puguem. Som una empresa petita i, tot i que té un nom reconegut i valorat, continuem fent coses a petita escala. Creem articles artesanals en produccions limitades amb amor i passió.

 espadrille-famous-wall-la-manual-alpargatera

Tenim la intenció de disposar de la majoria de productes en tot moment, però es faran altres a la comanda i fins i tot es podran subhastar certes edicions limitades. Introduirem nous productes i colleccions amb freqüència, que s’incorporaran regularment al nostre lloc web. També utilitzarem aquesta plataforma per compartir amb vosaltres informació i notícies sobre el fascinant món de les espardenyes.

   men-walking-espadrilles-barcelona 

Esperem rebre els vostres comentaris i opinions per així ajudar-nos a millorar la vostra experiència i crear una comunitat virtual a www.lamanual.com similar a la comunitat física que hem desenvolupat a la nostra botiga La Manual Alpargatera de Barcelona durant tants anys.


Gràcies per la vostra visita!


Tingueu en compte que els comentaris s’han d’aprovar abans de publicar-los